Det blev en väldigt vacker begravning och kyrkan var full av vänner till Inga-Lena och Lars. Jag tog farväl av den bästa svärmor man kunde önska sig. De tog farväl av sin bästa vän.

Det är inte utan att man reflekterar över sitt eget liv en sådan dag. I mitt hjärta vill jag allt gott, men hur förmedlar jag det? Hur uppfattar mina vänner och arbetskamrater mig?

Den här veckan har det hänt en annan stor sak i mitt liv. Jag har påbörjat en utbildning i personligt ledarskap hos Forum Futura. Det blev en något skakig och splittrad start för mig, dagen innan begravningen, men jag hoppas att den här satsningen på mig själv ska utmynna i något gott så småningom.

Livet går vidare. I kväll ska vi gratulera en nybliven 50-åring och jag ska försöka praktisera mina nyvunna kunskaper, och möta världen på ett lite annorlunda sätt.