Vår lada är nästan färdigbyggd nu, och allteftersom där blir plats att sätta grejer så flyttar vi upplagen som finns på alla möjliga och omöjliga ställen dit. Ett sådant ställe var Lilla Tullans box. Där stod det saker från golv till tak, men i går kväll var den äntligen färdig för inflyttning. Natten till idag tillbringade hon, för första gången i sitt liv, i sin alldeles egen box. Lite fundersam var hon nog och inte hade hon ätit särskilt mycket hö, men hon rev åtminstone inga väggar eller hittade på några andra hyss. Hon är duktig hon, vår Lilla Tulla. Det blir nog inte långvarigt, för de har ju mycket bättre plats i sin ligghall, men det är ju på tiden att hon får vänja sig vid lite olika miljöer.

När jag surfade runt och tittade på hästannonser idag hittade jag in på en ridsportbutik på nätet. Till min stora lycka hade de världens bästa pryl i sortimentet – O’toms fästingplockare. Jag köpte ett par påsar när vi bodde i Göteborg, men jag har bara en tummad och sliten förpackning kvar.

http://www.ridsportonline.se/product_info.php?cPath=28_106&products_id=300

Jag ska köpa flera stycken! Förresten såg jag att de har sadlar passande shettis också, vilket jag vet att somliga är på jakt efter …

En annan sida jag halkar in på emellanåt är Hästfolk.se. Där finns en hel del intressanta artiklar och lite tester som kan vara kul att göra. Ibland blir man förvånad över hur lite man vet, ibland får man full pott. Här är ett nyttigt test om hö och hösilage:

http://www.hastfolk.se/2006-05/test/0605-Ho.asp

Hur gick det för dig?