Den här veckan har jag varit i Jämshög och utbildat mig till försäkringsombud för If. Mycket spännande och mycket lärorikt kan jag säga. Inte hade jag en aning om att man kan få ersättning från hemförsäkringen om man råkar slå sönder en fönsterruta. Eller att det går att teckna försäkring som täcker allt det som djuren ställer till med hemma, t.ex. om Lilla Gumman skulle få för sig att kissa i soffan eller att Betsy biter sönder något. Jag hade nog bara åkt iväg och handlat nytt själv!

En annan bra sak som jag ska utnyttja direkt för egen del är gratis lagring på server av t.ex. foto. Jag har bränt ut alla mina foto på CD-skivor och lagt i vårt kassaskåp, men jag är inte helt övertygad om att det är brandsäkert. Det ska bli väldigt skönt att veta att alla minnen är i tryggt förvar. Detsamma gäller bokföring och annat som man inte gärna vill bli av med om det skulle hända något med datorn.

För alla hästägare som besöker den här sidan kan jag säga att If har väldigt bra hästförsäkringar. Dessutom finns det för tillfället bra rabatter på föl- och unghästförsäkringar och en väldigt förmånlig prova-på försäkring om du har ett annat bolag idag.

Så, kom igen nu! Släng iväg ett mail till mig så ska jag jämföra villkor och räkna på era försäkringar. Det kostar inget att kolla!