Barn på gården igen. Det gäller att passa på – ogräs finns här gott om.

Blog Image

Efter ett tag övergav Jesper mina (tråkiga) arbetsuppgifter och hängde på de andra grabbarna i stället. Lasse och Frans (god vän som numera har lärt sig att aldrig hälsa på utan arbetskläder i bagaget) höll nämligen på att gräva ner grindstolpe. Tanken är att vi ska kunna spänna gummibandsgrindar tvärs över infarten när vi ska ta in och ut hästar ur stallet.

Blog Image

Sedan bar det iväg till Körning för att gratulera kompanjonen Bella på födelsedagen. Då fick jag tillfälle att försöka mig på fotografering med min nya mobil. Jag har slagit på stort och investerat i en Ericsson K770i. Än så länge är jag otroligt nöjd, även om det är jobbigt att lära sig nytt. Lat som jag är byter jag ju helst inte ut någonting förrän det är ohjälpligt gammalt eller trasigt.

Bella med vovve och sambon Markus med hatt. Blev väl ganska bra bilder tycker jag.

Undrar just vad den här dagen ska bjuda på. Jag för väl börja med att väcka grabbarna och sätta dem i arbete, eller vad tycker ni?