Tänk, jag har hela tiden trott att Lilla Gumman (vår innekatt) är någon sorts perserkorsning, men jag har ju inte riktigt varit säker. Jag hittade ju henne i en buske för en massa år sedan. Hon satt och jamade där i flera dagar innan hon vågade komma ut till mig. En liten höstkatt utan mamma. Inte visste jag riktigt var hon kom ifrån, men nu har jag kanske fått svaret.

Frans har ju varit på besök ett par dagar, och redan efter första natten tillsammans med Lilla Gumman i huset var han helt säker – sann kattkännare som han är (eller var det möjligen militär). Lilla Gumman är en Stridskatt 90!

Inte vet jag, men Frans lät ganska säker på sin sak, och nu när jag tittar närmare efter …

Blog Image

Jag har letat efter min SoldF men jag kan inte hitta den. Är det någon som kan bekräfta eller dementera det här? Nu är hon ju ganska gammal så man får nog leta bland de äldre modellerna. Undrar just om jag får lov att behålla henne. Vi har ju fäst oss så vid henne, och vid den här åldern tror jag inte att hon kan göra så mycket nytta i Försvarsmakten längre.