Trots att det här numret av 2000-Talets Vetenskap har 1,5 år på nacken.

Nr 1/2007 mars

I kväll ska jag titta på Uppdrag Granskning, eftersom jag missade avsnittet om Gulli Johansson som sändes den här veckan.

Uppdrag Granskning 24 september 2008

För övrigt så har jag bara två förargliga bakslag att rapportera om. För det första så tog det inte många dagar efter det att jag bloggade om hur fantastiskt bra det fungerade med Betsys mat, innan hon började få magknip igen. Vi backade tillbaka och uteslöt morötter samt ris, och vips så var hon helt OK igen. Nu har jag satt in MSM och Ionosil i ett par veckor. Den här helgen ska jag prova att införa morötter igen, men riset tror jag nog att jag får hoppa över i fortsättningen.

För det andra så har jag varit alldeles förfärligt förkyld i snart en vecka – Ionosilet till trots. Pappas begravning förra torsdagen tog på krafterna, och på lördagen gick jag ner för räkning totalt. Kom inte ur sängen förrän på söndag eftermiddag och jag har vandrat runt i ett töcken hela veckan. Man kan väl bara konstatera att efter en sådan påfrestning säger kroppen ifrån och egentligen skulle jag väl ha varit hemma och vilat.

Nu är det i alla fall skönt att det är fredag! Den här helgen måste jag fylla på förråden av spån och hö till hästarna. Några av mina kunder har slut på foder. Någon promenad i skogen ska det förhoppningsvis bli, och om allt går enligt planerna så kanske hästarna till och med blir borstade!