I går var vi i Ystad för att titta på Studio Danzas föreställning Star the Show. Mest för att mamma hjälper dem med scenkläderna, men visst är det roligt att se också. Vilket jobb och vilket engagemang som ligger bakom, det förstår man ju. Lite konstigt är det att det inte finns något liknande här. Det måste ju vara ett ypperligt sätt att hålla ungdomarna sysselsatta och för den delen även vältränade.

Många bilder på barn blev det.

Det fanns artister i alla åldrar, men barnen var nog lite stillsammare i rörelserna för bilderna på dem var inte fullt lika suddiga. Vi lyckades dock fånga en av lärarna på bild. Det som inte framgår av den är att han faktiskt hoppar runt på en arm i den där ställningen. Vi kände oss lite slappa och otränade där vi satt tror jag.

Vilket jättejobb de gör för barnen och ungdomarna – hatten av för dessa duktiga människor!!