Silver räddar barn på Astrid Lindgren

Och här hemma fixar vi snabbt och lätt Nickes fuktexem med en bomullstuss och Ionosil. Lilla Gumman får silvervatten i kattmaten för att hålla sig pigg och rask, Lasse dricker en slurk mot förkylning och jag sköljer tänderna med silvervatten varje dag.

Vid förra besöket hos tandläkaren fick jag nog av slipningen. Blodet stänkte omkring och jag var alldeles svimfärdig. Det fick mig att bestämma mig för att prova andra vägar, och banne mig – nu är det ett halvår sedan jag var där, och inte en fläck har jag på mina sneda tänder!

Här hittar du priser och mer info

Silver är bra mot svamp, virus och bakterier – även multiresistenta sådana. Det är en stor sorg att jag inte hade vetskap om mormors svåra liggsår förrän det var för sent. Jag undrar om de provade silverplåster för att få bukt med dem. Annars hade jag gärna åkt dit med en 5-liters dunk Ionosil.