Sporrad av en medsyster har jag ansträngt mig lite vad gäller fredagsmiddagen. Ingen kulinarisk höjdare kanske, men åtminstone lite mer LCHF än vad det blir i veckorna. Till förrätt blir det advocado, räkor och sås gjord av majonäs/creme fraiche/rivet citronskal och dill. Sedan är det tänkt att vi ska äta en “låda” gjord på broccoli, svarta oliver, ädelost, äggstanning (med vispgrädde) och riven ost. Den står i ugnen. Det är bara Lasse som saknas nu faktiskt.

Jag har köpt både Litsfeldts och Skaldemans senaste kokböcker, men inte riktigt kommit så långt att jag planerat matinköpen efter deras recept. Ska ta tag i det till helgen. Annat som jag ska ta tag i är följande:

– Rida in Tullan

– Köra in Betsy

– Gå hela Humleslingan med hundarna (någon som vill hänga med?)

Inte för att jag måste, bara för att jag vill det (måste öva på att tänka så). Jag tror att jag ska börja till semestern.

Lite fredagsmusik måste vi ju också ha. Här kommer en klämmig bit som jag brukade tvinga DJ att spela när vi var på Lilla Torg i Malmö. Kom att tänka på den när jag läste Lena Sundströms För många regler på svenska festivaler. Sommar och sol … och raj raj!

<!–
WriteFlash('’);
//–>