Sitter här i arla morgonstund och försöker ladda om. Det var en lång dag i går nämligen. Jag rivstartade med utfodring av alla djur i går morse. Sedan var det några telefonsamtal som skulle ringas, mail som skulle skrivas och så pluggade jag lite. Har nämligen införskaffat en sådan här.

Biolight heter den, och den testas numera på bred front bland släkt och vänner. Naturligtvis använder vi den på djuren också, men det är ju lättare att prata med människor och höra hur det känns samt vilket resultat det blir. Det hela är mycket spännande. Mina förhoppningar är skyhöga. Här kan ni läsa vad andra användare tycker. Jag återkommer med en egen rapport snart.

Vad säger erfarna användare? – Ridsport

Några av användarna inom sjukvården

För att återgå till gårdagens övningar – vid lunchtid fixade jag mat och så for vi in till svärföräldrarna. Hela huset fylldes strax av vänner som ville prova biolightbehandling, och detta roade vi oss med hela eftermiddagen. Framåt kvällen for vi iväg hem till Tasseboda igen, fixade kvällsmat och mobiliserade de allra sista krafterna för att ta oss iväg ut till hästarna så att de också skulle få lite kärlek och omvårdnad.

Men så ringde grannen. Hela trädgården var full av kor, och inte bara kor om man så säger.

Vi släppte allt vi hade för händerna och gav oss ut på kossa-jakt … i flera timmar. De var inte direkt medgörliga, men för att se det från den positiva sidan så har jag numera en väldigt mycket större kännedom om trakten runtomkring oss.

Halv elva var vi hemma igen, med värkande fötter och mjölksyra i benen. Jag försökte tala om för hästarna att jag absolut inte orkade mera och att den utlovade omvårdnaden kommer en annan dag. Och sedan somnade jag tvärt.

Som väl alla sedan märkte var det dags att kliva upp och ta in hästar redan fyra i morse. Åtminstone här i Tasseboda. Regnet stod som spön i backen och det åskade överallt runtomkring. Det gäller att inte ligga på latsidan.

Nu laddar vi om och växlar upp – det är en ny spännande dag framför oss!