Alla djur är utfodrade och lugnet lägrar sig igen. Då passar jag på att surfa igenom mina favoritsidor.

Länkarna på hemsidan känns inte särskilt aktuella längre, men jag orkar inte göra något åt det för stunden. Men eftersom det är väldigt praktiskt att ha favoriterna samlade på ett ställe lägger jag ut dem här i stället. Kanske hittar ni något nytt guldkorn. Kanske vill ni ge mig ett tips på något som lockar till skratt, bjuder på ny kunskap eller helt enkelt bara förgyller tillvaron.

Snaskefar

Björndalens Quarter & Cattle

Fotbollsfrun

LowCarbKost – medicin

LowCarbKost – svenska bloggar

Fetsmart

Equipage

Krutrut

Carina Dahl

Onekligen

Uppdaterat: Hittade två nya alldeles själv idag. Två bubblare.

Inspirera mera

Älskade dumburk

Fler bubblare.

Medelålders kvinnor och män och deras hästar

Hästfynd

Stryk de två ovanstående. Det hände alldeles för lite där. Lägg till dessa i stället.

Blås på, Märta!

Anna Hallén

Tjuvlyssnat

Lägg sedan in alla bloggar här.

Bloglovin’

Sådär ja – nu känner jag mig ganska nöjd!