Jag vågar knappt säga det, men det suger lite i renoveringstarmen. Än så länge bara på planeringsstadiet dock. Det är inte så att jag kavlar upp ärmarna och rotar fram målarpenslar … ännu.

Eftersom jag inte har någon konstnärlig ådra, måste jag sätta min tillförlit till tips och råd från andra. Som tur är har vi många piffiga människor runt omkring oss. Ibland finns det även guldkorn på nätet, som den här artikeln i Aftonbladet.

Så här ska du sätta färg på dina väggar (Mimmie Bon Persson)

Det var inte särskilt svårt att hitta min färgskala. Förutom det uppenbara – att jag faktiskt tyckte att det var snyggt – kunde jag även läsa “Influenser: Kläder är helt ointressant, läs böcker i stället”. Hur i hela världen kunde hon veta det!?

Och så var det ju köket. Det har vi ju redan köpt begagnat. Ett helt rum är fullt av köksskåp som bara längtar efter att komma upp. Men om det nu skulle hända sig så att vi exempelvis vinner på lotto, så vet jag var jag ska åka någonstans.

Till Åraslövs snickeri. Som en oljad blixt. Herregud så vackert!