För någon vecka sedan kom det ett par stycken pyttesmå blå blommor, men de försvann så snabbt att jag aldrig fick något bildbevis. Några nya blad har det väl blivit också. Annars vet jag inte …

Det är nog inte för mig det där med att köpa pyttesmå plantor. Min tomatplanta är däremot väldigt produktiv (den som t o m redan hade tomater när jag köpte den). Men jag vill gärna ha röda tomater. Dessa lyser dock med sin frånvaro. Det verkar som om all kraft går åt till att göra nya små tomater och att det inte finns något kvar för att göra dem mogna.

De andra blommorna i korgarna är inte jättestora, men de lever och lyser upp tillvaron lite.

Så har jag ett annat utplanteringsprojekt. Ett spontanköp som i färdigt tillstånd såg ut att kunna hävda sig mot ogräset här hemma.

Ska se om jag kan få ner dem i rabatten en dag. Annars måste jag säga att det jag lyckats bäst med är ogräs som jag har sparat lite här och där. Sådant som blommade fint och som jag inte nändes ta bort. Det är jag glad för idag!