Jag kan berätta för er att det tog ohyggligt lång tid att hämta pellets i måndags. Varför? Kolla här.

För stunden sitter det en väldigt olycklig upphittad katt i mitt stall.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Nu hade han halsband med telefonnummer, så jag har pratat med matte. Vi kom överens om att han skulle få gå ut (och förhoppningsvis springa hem) vid niotiden i kväll, när det har lugnat sig i trafiken.

Lilla Gumman har nog blivit senil, för hon kan komma och tigga något alldeles förfärligt bara en liten stund efter ett rejält skrovmål. Det är precis som om hon helt glömt bort att hon just ätit.

Betsy passar mig som en hök. Hon känner vad som är på gång, för hon har både varit skendräktig (med mjölk i juverna) och hoppat över ett löp. Med tanke på hur länge hundar är dräktiga undrar hon nog vad tusan jag håller på med och varför det tar så himla lång tid.

Sedan får man väl prisa sig själv lite för att vi byggde ligghall. Annars vet jag banne mig inte hur det hade gått. Först töade det till blank-is så att Lasse fick handla broddar till mina skor och sedan frös det på igen. Vete tusan när jag kan få in hästapållarna i stallet igen. De är inte särskilt olyckliga för den sakens skull som tur är.