Himmel vad med prylar man måste skaffa till bebisen. Barnmorskan satte raketfart på mig när vi var på föräldrautbildning i onsdags. Hon berättade att från och med vecka 35 räknas barnet som fullgånget och ingenting görs för att stoppa en förlossning då. Det är bara två veckor dit, och vi som inte hade börjat på någonting alls.

Jag är inte den som handlar en massa i vanliga fall, men nu börjar jag faktiskt vänja mig. Pengarna sprutar åt alla håll, även om jag försöker att handla ekonomiskt (mycket begagnat). På Blocket hittade jag den här.

Sedan har jag skötbord och kläder på G från goda vänner. En sådan här spjälsäng ska inhandlas under morgondagen.

Förhoppningsvis får vi även hem en torktumlare och två byråer till barnkläderna. Sedan har jag beställt bärsjal från Babydesign och en hel mängd prylar från Minimundus, bland annat tvättlappar och amningskudde.

Nu är det paus för Let’s Dance, sedan ska vi börja möbbla 🙂