När vi nu susar runt och hämtar hem prylar hela dagarna står det alldeles klart att vi nästan helt saknar förvaring. Jag tvättar exempelvis bebiskläder för brinnande livet, men har ingenstans att lägga dem.

Utrustad med tumstock, papper och penna irrade jag runt i hela huset och försökte klura ut diverse byggprojekt som skulle leda till just bättre förvaringsutrymme. Men så öppnade jag dörren till vårt “skräprum”, och vad hittade jag där?

Jo, ett helt IKEA-kök som vi köpt begagnat för något år sedan men aldrig blivit färdiga att sätta någonstans. Vi började med gästrummet bredvid köket.

Inte mycket förvaring (och väldigt mycket hundhår).

Och vips – nu saknas bara gardinerna. Idag ska jag hitta en bättre användning för överskåpen än att stå och ockupera ett helt rum alldeles i onödan. Tanken är att de ska rymma barnkläder, blöjor och sådant. Det blir nog jättebra!

Har förresten hittat en passande första outfit.

Helt overkligt!