och så mycket kvar att lära mig.

Har drabbats av mina första gravidkrämpor. Svullna fötter och antydan till kramp i benen. Om jag ska se positivt på det hela så betyder det ju faktiskt att Lars-Elin håller på att lägga sig tillrätta ordentligt nu. Å andra sidan har jag normalt sett inga fysiska krämpor och blir därför precis exakt lika gnällig som den där förkylda mannen i reklamen.

Hur som helst – surfande är en bra aktivitet när fötterna behöver vila. Tänk så mycket kunskap som finns där ute och bara väntar på att få hoppa in i våra hjärnor. Det här med byggnadsvård är exempelvis spännande!

Måla utan lösningsmedel och plast

Jag som målade hela huset med plastfärg innan vi flyttade in. Det hade jag inte gjort om idag.

(f.d. vita tapeter som sitter kvar, bakom all plastfärg)

Det är tur att vi har satsat på ordentlig ventilation! Men vem vet – plötsligt kanske jag börjar riva ner alla gamla tapeter för att kolla hur det ser ut bakom.