Veckans bloggtips

Höstlycka

Annars har jag inte så mycket att berätta för er. Ett litet avbrott i allt städande och röjande blev det i går när vi firande Mojans 20-års dag. För övrigt händer det inte mycket här, något jag är helt nöjd med eftersom vi har ohyggligt mycket kvar att göra på väldigt kort tid.

En sak har dock hänt som kanske kan vara av nytta för någon att tänka på. Ett par dagar in i kuren mot urinvägsinfektionen (som jag inte ens visste om att jag hade) blev jag pigg som en mört, och det har hållit i sig sedan dess. Jag har undrat många gånger varför jag – trots alla ansträngningar med kost och näring – varit så förtvivlat trött i flera år. Emellanåt har jag tvivlat på mig själv och tänkt att jag förmodligen bara är lite latare än genomsnittet, men nu har jag banne mig fått upprättelse. En jäkla tur är väl det. Hade ju inte kunnat komma lägligare …

Mitt hetaste tips till alla tröttmössor där ute är alltså att leta efter bakterier eller infektioner som inte hör hemma i kroppen, även om ni kanske inte direkt märker av något konstigt. Det kan tydligen påverka mycket mer än man tror!