Helt otippat så tog Nicke den stora förändringen med ro, medan Betsy tar sitt barnvaktande på lite för stort allvar. Det är faktiskt till och med så att hon försöker ställa sig emellan mig och barnvagnen. Jag tror att det helt enkelt har blivit lite för mycket för henne den senaste veckan.

För att bringa lite ordning i hennes liv igen tog vi en promenad i vårsolen i morse. Bara Betsy Boop och jag. Lite kvalitetstid med matte.

Efter promenaden fick jag faktiskt möjlighet att sitta här vid datorn en stund (!) och passade då på att ögna igenom Bloglovin. Sorgliga saker har hänt.

Min bästa vän

Jag torkar tårarna och biter ihop. Med gamla djur i huset blir det alltid alldeles för nära. Som motvikt vill jag tipsa om några kloka ord från Carina Dahl.

Måttlighet är en dygd

Det behöver inte vara svårare än så, tror jag. Men det är klart – att älska är inte lätt. Särskilt inte att älska djuren, eftersom de inte finns hos oss så länge. Det krävs mod för att släppa på känslorna när man vet att de tas ifrån en så snart.

Nu när jag även är mamma har jag redan fått känna på att det också är lite knivigt. Jag oroar mig redan för allt möjligt. Stackars barn. Måtte jag inte bli en överbeskyddande mor. (Men någon fallskärmsjägare blir hon inte, Lasse. Hör du det!)