Vi får så många presenter till lilla Elin sprakbyxa. Det är till exempel inte klokt så mycket kläder vi har nu. Särskilt med tanke på att hon vägrar att bära något annat än sin bruna Nalle Puh-dräkt i plysch.

Helt ärligt – hon blir i det närmaste skogstokig om jag försöker att sätta på henne något annat. Idag gjorde jag det i alla fall. Hon var ändå redan in-i-helvetes-förbannad efter badet så jag passade på.

Tack så mycket Rune & Rose-Marie! Den här outfiten var inte så dum i alla fall för den har fått stanna på hela eftermiddagen.

Nu låter det som om hon är ilsken mest hela tiden, men det är hon verkligen inte. 99% av tiden är hon hur snäll som helst. Det är bara en sak till som inte faller i god jord och det är strumpor. De åker av fortare än kvickt. Men de här fina tossorna som snälla Lotta på Lasses jobb har gjort till Elin måste vi ju såklart öva på att bära. Vi tränar lite varje dag.

Och så fick jag ett överraskande besök av chefen och en arbetskamrat i söndags (!). De kom med presenter både till mig och till Elin. Jag fick löneförhöjning (och det blev jag mycket glad och tacksam för) och Elin fick en sångbok och en klänning.

Den här kom verkligen i rättan tid eftersom jag började oroa mig för utbudet här hemma. Är det inte doktor Mugg så är det trevliga låtar såsom “Känner du Lovisa Rask …” och diverse andra snapsvisor. Hujeda mig!

Klänningen är några storlekar större än de bebiskläder hon har nu och kommer säkert att sitta som en smäck till sommaren. Mycket söt!

Nu ska jag sätta mig och kika igenom IKEA-påsen med kläder som snälla tant Tina susade hit med i går. Jag letar särskilt efter plysch-kläder …

Förresten så måste jag bjuda på en liten filmsnutt föreställande vår lilla Pippi Långstrump. Hon är spenslig men stark!

<!–
WriteFlash('’);
//–>