Alldeles för varmt för mig, och alldeles för varmt för mina blommor och grönsaker.

Vackrast just nu:

Antal utburna vattenkannor för att hålla liv i den = 0 (noll) st. Härmed lovar jag mig själv att jag nästa år ska odla vackra ogräs i stället för ömtåliga plantskoleblommor!

Elin ligger i hårdträning.

Nästa år kan hon nog hjälpa till att klippa gräset också.

Tråkigast just nu är att Lilleman har haft fångkänning, trots att han har haft restriktioner på gräset. I början funkade det att ha honom på stall halva dagen och i grushagen den andra halvan, men efter ett tag började staketet att bågna och grindarna blev itusprungna.

Någon som förstår hur ett litet russ kan stretcha halsen på det här sättet? Det fick bli munkorg i stället, kombinerat med vistelse i stall tillsammans med damerna, eftersom stickedjuren redan är helt olidliga här i Tasseboda. En månad tidigare än förra året.