I takt med att Elin växer fullkomligt väller det in saker i det här huset. Detta i kombination med tömning av föräldrahem och ett drag av samlarmani hos både Lasse och mig, har nu lett till att situationen blivit helt olidlig.

Jag ger härmed upp mina försök att bringa någon sorts ordning i detta kaos av prylar och vädjar till er som besöker min blogg; Om det är något ni behöver, någonting alls, snälla hör av er.

Här finns allt från äkta mattor till gräsklippare, gamla kaffeserviser, skänkar och liknande. Åldersmässigt är spannet brett och det finns inget som jag inte kan tänka mig att sälja, bara vi får fram mer golvyta. Om ni är sugna på en Äppletskänk, en dansk designsoffa i två delar inklusive hörnbord eller en modern dagbädd från IKEA så säg bara till.

Exempel på matta:

Närbild på en av dem:

Om jag får gissa så är det en handknuten afghansk matta. Den mäter 375×280 och det känns som om den är gjord i silke, så mjuk är den.

Uppdatering: Ska kanske nämna lite fler saker? Kopparkärl (allt från gigantiska till mjölkkannor), höganäskrus, trädgårdsmöbler i plast, bilar ( ! ), vaser, fruktserviser, kistor, antika leksaker i plåt, gammalt sänglinne, dricksglas (allt från dry martiniglas till snapsglas), Modesty Blaise böcker, kaffebryggare i glas, skötbord till badkaret, sadlar, hästtäcken och andra hästtillbehör (obegagnade). Och mycket, mycket mer.

Vad som ska få plats i stället 🙂