Här händer det grejor, även om jag själv kanske inte bidrar jättemycket pga en viss liten pytta …

Hugade barnvakter kan anmäla sig till mig precis exakt när som helst. Men visst hjälper hon till också. Kollar så att alla gör rätt och så.

Förutom att sitta i lekhagen får jag faktiskt måla lite ibland. Lasse kämpar på han också, på kvällar och helger.

Snart är alla fönster bytta, och det visade sig vara i grevens tid på vissa ställen.

Alla som har bytt fönster vet förmodligen exakt hur jobbigt det är med byggdamm i precis varje rum i hela huset. Men fint blir det!

Jag lovade att återkomma angående min sprillans nya påslösa dammsugare från Tvins. Inledningsvis verkade den väldigt lovande. Det är lite bökigt att byta vatten hela tiden (för det får man göra ofta), men det som jag var ute efter – att slippa en unken doft av skitig hundfilt i hela huset varje gång man har städat – infriade den med råge. Tyvärr pallade den inte med allt byggdamm. När den skulle assistera snickarna vid borrning genom murade väggar sa den stopp på alla fronter.

För tillfället står den nedmonterad i en skrubb. Förhoppningsvis får vi igång den igen. Sammanfattningsvis får jag väl ändå ge den ett gott betyg. Den är ju inte avsedd att vara byggdammsugare och säljs inte som en sådan.

En produkt som jag däremot kan ge åtminstone 16 poäng av 10 möjliga är Wen. Jag köpte bara precis den här flaskan och det räcker alldeles utmärkt.

Anledningen var att frissan blev alldeles förfärad av mängden kalk i mitt hår. Jag har aldrig kopplat ihop mitt risiga hår med vårt jättehårda vatten, men när hon påtalade det var det ju alldeles självklart. Vi har ju kalkavlagringar överallt annars. Varför skulle det då inte fastna i håret.

Hur som helst – Wen fixar biffen! Helt fantastiskt bra produkt. Dessutom slipper man krångla med balsam och andra extraprodukter. Sånt gillar jag! Det finns ingen info om djurförsök på hemsidan så jag ställde frågan via mail. Jag är hyfsat nöjd med svaret. Det är hur som helst bättre än hårvårdsprodukterna i mataffären.

“Slutprodukten Wen Haircare är ej testad på djur. Det är inga av våra produkter. Kan däremot inte garantera att de kemikalier som finns i produkten inte är det.”

Köp direkt. Du kommer inte att ångra dig. Själv kommer jag att beställa några extra flaskor som julklappar också.