Idag har vi varit i Vesslarp och fått konstruerat ett nytt korsband i Betsys ben. Det gamla gick sönder nämligen.

Jag är så lycklig över att vi kom hem levande allihop! Tacksam och lycklig. Nu hoppas vi på snabb rehabilitering så att lilla stackars Betsy Boop inte missar hela sommaren.

För övrigt har vi faktiskt varit väldigt flitiga här hemma i Tasseboda. Det har hackats, grävts, räfsats, slagits ner stoplar och bytts tråd för glatta livet. Jag har till och med målat lite staket, även om det kändes märkligt när det snöade lite häromdagen. Pyttan är med på noterna och hjälper till så gott hon kan.

Kärran laddad med verktyg och vatten. Redo för dagens arbete.

Hjälper till att hälla grus i gamla stolphål.

På väg ut med pappa för att skrapa lite mullvadshögar.

Annars hoppas jag väl bara att det slutar upp med att vara typ tio minusgrader varje natt. Jag har hela uterummet fullt med planterade fröer som redan har tittat upp, och jag förvånar mig faktiskt varje dag de överlever köldknäpparna.