Det här är faktiskt riktigt roligt. Ni måste prova!

Alster två och tre blev ärt-/bönstöd, en inflyttningspresent som nu har flyttat till sitt nya hem i Huaröd tillsammans med lite plantor. Nu ska jag försöka göra något till mig själv. Tanken är att nästa projekt blir en kant till min nya blomsterrabatt.

Det börjar bli brist på pinnar bara. För att råda bot på detta håller jag på att anlägga en pilhäck tvärs över hagen som är tänkt att fungera både som vindskydd åt hästarna och korgflätningsmaterial till mig. Vi får se hur det går.

De pinnar som inte håller måttet åker numera ner i den här.

Svisch säger det bara, sedan har man finfint material att lägga där gräs inte är önskvärt.

Hur fint som helst! Nu ska jag ut och mala lite igen. Av valborgsbålet finns det snart inte många pinnar kvar kan jag säga. Eftersom en skorstensrenovering är beställd sparar jag numera de lite tjockare grenarna till bränne att starta med. Inget går till spillo längre.