Loppis nr 1:

Med hjärta för hästen

Loppis nr 2:

Barnloppis (inte så farligt som det låter …)

“Lördagen den 9 mars anordnar församlingen barnloppis i Västra Vrams församlingshem. Vi håller öppet kl 10 -13.”

Barnloppis

Loppis nr 3:

Loppisloftet hos Broköp. När jag ändå är och handlar brukar jag susa upp om och kolla vad som finns. Hittills har jag fyndat en babyvakt till väninnan, lite filmer till Elin och en superfin 2-årspresent till en av hennes pojkvänner. Om det finns begagnat ska man banne mig inte köpa nytt tycker jag.

Broköp

Ni vet, när man har haft influensa i över tre veckor kan det lätt bli en överdos av Antikrundan och liknande program. På nätterna drömmer jag om att starta antikaffär och på dagarna surfar jag runt och kollar priser på gammalt skräp. Men med tanke på hur mycket vi har här hemma som egentligen borde säljas eller köras på tippen så måste jag behärska mig. Jag kan faktiskt inte förstå hur jag kan fylla en hel släp med sopor åtminstone en gång i månaden. Hur kommer det hit alltsammans?? Det är ett mysterium!