Det har varit en minst sagt intensiv höst. Idag inleder jag mitt efterlängtade jullov och jag kan säga att det behövs med lite ledighet. Ska försöka att samla både tankar och kraft, ta det lugnt och njuta av att Elin har blivit så stor att hon förstår det här med jul nu.

Vi har varit hos frissan och blivit julfina i håret.
Klätt granen.
Det har shoppats julklappar på nätet som ligger och väntar på att bli inslagna, men det har jag några dagar till på mig att göra. Det är nog inte lönt att lägga dem under granen förrän just på julafton. Det här med tålamod är inte en ett-två-ochetthalvt-årings (som Elin själv säger) starka sida.

Idag tänker jag mest på min älskade Nicke eftersom det är hans födelsedag.
Lilla hjärtat mitt! Nu är det snart ett år sedan du lämnade oss. Jag tänker på dig varje dag, jag hör dig och om jag sluter ögonen så kan jag riktigt känna hur jag får en lite stickig puss mitt på munnen sådär som bara du kunde göra. Jag saknar dig, min älskade livskamrat.