Det har varit trivsamt och inspirerande, men det har inte blivit mycket gjort här i Tasseboda. Har inte riktigt kommit igång med att måla fönster, rensa ogräs och allt annat som behövs göras utomhus. Dessutom borde vi ju verkligen komma igång med Lilla Tullans träning. Får se om det blir något med den saken nästa helg.

Missa inte kursen för Markus Holst nästa gång, den 23:e augusti. Det var verkligen givande att se alla ekipage i lördags och att träffa alla trevliga människor. Dessutom hölls kursen på en väldigt vacker anläggning i Lyngsjö – en fröjd bara att vara där.

Det var halvblod, travhästar, islandshäst, connemara, haflinger och en camarguehäst (har jag missat någon nu?) och alla var i olika stadier i sin utbildning, vilket är ett extra plus när man tittar tycker jag. Vissa arbetar med avslappnande och lösgörande rörelser och andra påbörjade piaffarbete.

Gemensamt för alla ekipage är de engagerade och duktiga mattarna/hussarna och tillika ryttarna, som kämpar på och strävar efter att nå så långt de kan med hänsyn tagen till hästarnas förutsättningar. På ett lugnt och harmoniskt sätt!

En helt annan sak – vill ni föreviga någon fyrbent familjemedlem, eller har ni en häst till salu och behöver hitta en bra fotograf tycker jag att ni ska titta in på den här sidan:

http://www.fotoaction.se/ovrigtgall.htm (http://www.fotoaction.se/)

Jag undrar om jag inte skulle ta och slå Johan en signal. Min gamla kamera är inte mycket att hurra för. Dessutom är det så jäkla svårt att ta bilder själv. Antingen äter hästarna eller så kommer de mot mig. Inte ställer de upp sig fint och väntar tills jag har knäppt färdigt i alla fall. Närbilder duger kameran inte alls till, så hundarna och katterna har jag inga bra porträttbilder på. Erika – bilderna på Gerba och La Gaar är jättefina! Jag är verkligen avundsjuk …