Jag gjorde testet Vad vet du om hästens matsmältning?Equisans hemsida.

Måste bara få skryta lite smiley

“Grattis Karin, du är en stjärna!! Alla rätt!

Du kan redan dina fakta, och behöver antagligen inte någon källa med mer information och hästfakta. Men om du ändå vill hålla dig uppdaterad, läsa om andra områden av hästen, dess uppbyggnad och funktion så gör du det enklast här. Bli medlem i Equisan och få tillgång till massor av fakta om och kring hästar.”

Ja, jag vet – men någon gång kan man väl få känna sig lite duktig få lite bekräftelse på allt jobb och pluggande man har lagt ner. Vem kan motstå att bli kallad en stjärna?! Jag växte flera centimeter. Kanske borde vi allihop ge ett par personer i vår omgivning lite beröm idag? Det mår alla gott av!

Hästapållarna har fått sprillans nya flugskydd för ögonen och blev så här fina.

Jag blir förvånad över mig själv när jag inser att jag har börjat tänka på färgmatchning av Tullans utrustning. Men jag stod emot och köpte ett “flickigt” men inte särskilt vackert rosa garn till hennes gamla vanliga grimma, mest för att enkelt kunna skilja dem åt.

Hmmm, hade det inte varit fint ändå med olivgrönt till hennes vackra röda färg? Och ett grönt schabrak. Brunt eller ljusbrunt träns …