Det är banne mig inte lätt att få i sig allt man behöver när man är gravid!

Som ett exempel har jag räknat på en typisk middag hemma hos oss. Äter jag sedan ett lass till lunch dagen efter och några mackor till frukost är jag i hamn.

Kosttillskotten kommer jag inte ifrån eftersom jag helt enkelt inte får plats med tillräckligt mycket mat i magen. (Egentligen är det nog mest järn jag behöver eftersom jag inte äter kött.)

Det här med gravidcravings förstår jag inte alls. Hur tusan får de i sig kakor, glass, chips eller godis ovanpå det här? Min mage blir tvärfull, och då är barnet ändå inte mer än en decimeter långt ännu.

Ett avsteg från LCHF gör jag om jag ska vara helt ärlig. Det slinker ner ett och annat surt äpple efter maten på kvällarna. Jag har aldrig gillat äpple och utgår därför ifrån att det är något som fattas mig. Oklart vad, eftersom äpple just inte innhåller något annat än socker … Söta äpplen är dock fortfarande oätbara. Kan det ha med PH-balansen att göra? Jag äter ju extra kalktabletter också, vilket gör kroppen basisk. Någon som vet?